Rob Schlör

Na de Sociale Academie richting Personeelswerk gedaan te hebben in Hengelo, ben ik ruim 25 jaar werkzaam geweest in dit vak. Toen ik een cursus Coachend Leiderschap gevolgd had, werd ik mij bewust, dat de wijze waarop ik mijn functies en het leiderschap daarbinnen vormgegeven heb, altijd al een coachende inslag had. Het zit kennelijk in mijn dna.

Van de 25 jaren die ik actief ben geweest in het personeelswerk, heb ik ruim 20 jaar verschillende functies gehad als Personeelsmanager. In deze functies ben ik vooral op strategisch en tactisch gebied actief geweest. Hierdoor begon ik het “contact” met de medewerkers te missen. Dit leidde tot een koerswijziging. Ik kon als Loopbaancoach aan de slag en dat heb ik jaren met veel plezier gedaan.

Ik merkte dat ik helemaal in mijn element was wanneer de coachingsgesprekken een grotere diepgang kregen. Ik ben dan ook vervolgens gestart met de opleiding Multidisciplinair Therapeut, die ik inmiddels afgerond heb.

Gedurende de voornoemde opleiding ben ik in contact gekomen met systemisch werk. Dit heeft een enorme indruk op mij gemaakt, waardoor ik inmiddels diverse opleidingen familieopstellingen heb gevolgd.

De vermenging van coachende- en therapeutische technieken aangevuld met (familie)opstellingen is een enorm krachtige cocktail gebleken, die zijn vruchten in relatief korte tijd afwerpt.

Naast therapie en coaching geeft ik ook workshops en cursussen o.a. op het gebied van familieopstellingen. Kijk even onder de betreffende knoppen nog meer informatie hierover.

Wil je meer weten of wil je een kennismakingsgesprek plannen, neem dan gerust contact op via de e-mail, whatsapp of bel even 06-51892622.