HR Advies

DeltaSense richt zich met de dienstverlening HR advies vooral op bedrijven die geen HR afdeling of een HR adviseur in dienst hebben. Wij bieden ondersteuning aan bij vele HR vraagstukken en projecten.

Stress- en burnout coaching

Hulp in de vorm van een steun in de rug (begeleiding / coaching) zorgt ervoor dat de medewerker(s) die stress ervaart of ervaren zicht krijgen op stress, wat het voor hen is en wat het veroorzaakt. Er ontstaan inzichten hoe het bij hen werkt en welke fysieke en psychische processen geactiveerd worden.

Outplacement en Loopbaancoaching

Alles is in beweging, niets staat stil, de baan voor het leven is zeldzaam geworden. Dit is een typering van de huidige situatie van de arbeidsmarkt. Hierdoor kan het voorkomen dat medewerk(st)ers hun baan verliezen. Het is een complex en voor alle betrokken partijen een belastend proces.

Workshops & Trainingen

Momenteel is stress een hot item en staat het vol in de publiciteit. Dit wordt veroorzaakt omdat 1 op de 7 medewerkers stress gerelateerde klachten heeft. Volgens het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is stress op de werkvloer beroepsziekte nummer 1.

Ontslagen? Of ontslag dreigt, en nu??

Ontslag dreiging en ontslagen worden is een heftige gebeurtenis, die veelal een behoorlijke impact heeft. Niet voor niets is het verlies van je baan één van de zogenaamde “life events” die je leven op de kop kan zetten.

Ik help jou orde op zaken te stellen zodat je weer vertrouwen in de toekomst kunt krijgen.

Meer informatie