Rob Schlör

Ik ben alweer lange tijd actief het Human Resources vak waarvan ongeveer 20 jaren in de functie van HR Manager. Onderwerpen die steeds weer terugkwamen in dit werk waren:

  • Het opzetten en uitvoeren van reorganisaties;
  • Terugdringen van verzuim;
  • Vast versus flexibele arbeidsrelaties;
  • In-, uit- en doorstroom vraagstukken.

Ook heb ik een aantal jaren de functie vervuld van Loopbaancoach en –adviseur.  Het begeleiden van groepen en individuen in outplacementtrajecten, het uitvoeren van 2de spoor trajecten en het coachen van medewerkers bij functionerings-, groei- en doorgroei vraagstukken maakten deel uit van deze functie. Mijn kennis en ervaring in het HR vak alsmede mijn genoten opleidingen tot professioneel coach hebben mede bijgedragen aan de succesvolle invulling van de functie Loopbaancoach en -adviseur.

Kennis & Drive

Ik heb de opleiding HBO Personeelswerk afgerond en ik ben gediplomeerd professioneel Coach. Ook heb ik de opleiding Familie opstellingen afgerond en zit ik in het staartje van de opleiding tot Psychosociaal Therapeut. De laatste genoemde opleiding is van grote waarde bij problematieken van medewerk(st)ers die in hun werksituatie tot uiting komen. Stress en burnout is daar een goed voorbeeld van.

Sinds de oprichting van DeltaSense in 2019 ben ik de gelegenheid om alle kennis en ervaringen op het gebied van HR, coaching en therapie, mijn kwaliteiten, vaardigheden en inzichten te bundelen en via mijn dienstverlening in te zetten. Hierdoor is voor mij de cirkel rond. Vandaar dat HR advies, coaching – met als specialiteit stress en burnout-, outplacement, workshops en trainingen tot de diensten behoren die ik aanbied.

Mijn ‘drive’ in mijn dienstverlening is, dat ik graag een bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van mens en organisatie. Ik word hier blij van en kan vanuit een ‘flow’ actief zijn en mijn bedrage leveren.

Mijn kwaliteiten zoals empatisch- en aanvoelend vermogen, luisteren, opbrengen van geduld, inspireren, sensibel, tactvol, analytisch en oprecht zijn ook als dat confronterend is, zet ik hierbij volledig. In HR advies, coachings- en outplacementtrajecten, trainingen en workshops komt het voorgaande geheel tot zijn recht.

Ik hou erg van diepgang en volg daarom dan ook graag opleidingen en cursussen. Met name mijn gezin is mijn energielader en volleyballen en motorrijden vervolmaken dit.

Missie

DeltaSense is opgericht om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van mens en organisatie, zodat de medewerk(st)ers zelf , het team, de afdeling en de organisatie (nog) beter tot hun recht kunnen komen.

De dienstverleningen die hierop afgestemd is bestaat uit:

  • HR advies;
  • Coaching op stress en burnout;
  • Outplacement & loopbaancoaching;
  • Workshops;
  • Trainingen.